Champagne en prosecco met een eigen etiket

Champagne en prosecco met uw eigen etiket. Bestel uw champagne met eigen wikkel online. Promotie met bubbels, een ideale manier om uw klanten en personeel te verwennen. Naast een champagnefles met eigen etiket leveren wij ook blikjes en miniflesjes prosecco met uw eigen opdruk. De blikjes prosecco zijn volledig rondom full colour te bedrukken.

Prosecco met eigen etiket

Een etiket maken met uw eigen logo

Het is heel erg gemakkelijk om een etiket te maken. U levert uw logo aan bij Zintuig, vervolgens maken wij een uitgebreide drukproef voor u zodat u weet wat u kunt verwachten. Als er een akkoord op de drukproef is beginnen wij pas met het productie proces.U kunt er ook voor kiezen om kleine wijnflessen te bedrukken. Bekijk voor welke gelegenheid u kleine wijn kunt bedrukken!
 

Eenvoudig en super snel geleverd

Als u de perfecte campagne of prosecco heeft gevonden voor uw relaties of personeel, dan kunt u op de pagina snel en eenvoudig de kosten berekenen bij het gewenste aantal met de gewenste bedrukking. Vervolgens kunt u met een paar klikken het artikel bestellen. Bestelt u liever telefonisch of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.
Champagne met eigen etiket
05-04-2018 door